Documentație -> - -> - -> Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului Eseuribac.ro

Dacă aveți întrebări referitoare la termenii și condițiile prezentate în continuare, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: contact@eseuribac.ro

1. Prezentul acord

1.1 Scop

Acest acord este un document legal ce descrie drepturile și obligațiile tale și ale lui Eseuribac.ro sau ”noi’’, în legătură cu serviciile oferite intermediul site-ului Eseuribac.ro.

1.2. Acceptarea acordului

Prin înregistrarea pe Eseuribac.ro și utilizarea serviciilor oferite, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului. De asemenea, sunteți de acord cu acești termeni și condiții, de fiecare dată când utilizați serviciile furnizate de Eseuribac.ro. Selectarea secțiunii “Am citit și accept termenii și condițiile” constiuie un acord legal între dumneavoastră și Eseuribac.ro.

1.3 Durata acordului

Acordul este valabil, până la înlocuirea cu o altă versiune. Acordul se aplică pentru toate activitățiile de pe Eseuribac.ro sau serviciile oferite de site, precum și relației dumneavostră cu Eseuribac.ro.

2. Înregistrarea

2.1 Înregistrarea informațiilor

Pentru utilizarea site-ului Eseuribac.ro, nu sunteți obligat să vă înregistrați cu numele vostru real, doar adresa de e-mail trebuie sa fie reala. Este important de reținut că, adresa dumneavoastră de e-mail va fi folosită ca singurul mijloc de comunicare între dumneavoastră și Eseuribac.ro.

Contul dumneavoastră de pe Eseuribac.ro este strict personal și nu trebuie împrumutat altor persoane. Parola ta este, de asemenea, personală și nu trebuie divulgată altora. Parola este criptată în baza noastră de date și dumneavoastră sunteți singurul cunoscător al ei. În aceeași măsură, nu este permis să împrumutați contul unei alte persoane, sau să folosiți contul unei alte persoane.

De asemenea, o persoană nu poate crea mai mult de un cont, fără un acord în prealabil cu Eseuribac.ro.

Instituțiile de învățământ special trebuie să ne contacteze pe adresa de e-mail.

2.2 Actualizarea informațiilor

Ca utilizator pe site-ul Eseuribac.ro, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile pe care le-ați furnizat sunt în permanență corecte și valide ( adresa de email).

2.3 Vârsta

Trebuie să aveți minim 15 ani, ca să vă puteți crea un cont pe Eseuribac.ro. Dacă aveți sub 15 ani, cereți permisiunea părinților pentru a crea un cont cu ajutorul lor.

2.4 Ștergerea contului

Vă puteți șterge în orice moment contul personal, trimițând mesaj la contact@eseuribac.ro

Eseuribac.ro își rezervă dreptul de a suspenda accesul la site și servicii, în cazul în care se consideră că ați încălcat în orice mod prevederile prezentelor termeni și condiții. Dacă am decis să vă ștergem contul datorită încălcării oricărei prevederi, recuperarea serviciilor obținute/cumpărate nu este posibilă.

3. Publicitate etc.

3.1 Newsletter

Ca utilizator veți primi newsletter-ul site-ului Eseuribac.ro. Eseuribac.ro poate, de asemenea, să folosească adresa de e-mail furnizată de dumneavoastră, pentru a vă trimite notificări, informații etc. Newsletter-ul poate fi anulat în orice moment.

Newsletter-ul poate conține reclame și de la alte companii.

Eseuribac.ro nu va folosi informațiile dumneavoastră pentru publicitatea de la alte companii, fără a avea acordul dumneavoastră.

4. Răspundere și condiții generale

4.1 Drepturile de proprietate intelectuală

Sunteți de acord ca toate drepturile de autor, mărci înregistrate și alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la serviciile oferite de Eseuribac.ro, sunt deținute de Eseuribac.ro.

Vă dați acordul de a ceda drepturile de autor site-ului Eseuribac.ro pentru toate materialele încărcate/postate de dumneavoastră pe această platformă.

4.2 Drepturile de descărcare a materialelor.

Utilizarea continutului de orice fel de pe Eseuribac.ro se realizează strict în scop personal și nu este permisă folosirea acestor materiale pentru vânzare sau distribuirea lor altor utilizatori, fără acordul scris al site-ului Eseuribac.ro.

4.3 Lipsa accesului pe Eseuribac.ro.

Eseuribac.ro nu poate garanta că accesul pe site este întotdeauna posibil. Se poate constata o închidere temporară planificată a site-ului sau apariția unei defecțiuni tehnice, iar în acest caz, Eseuribac.ro nu poate fi considerat responsabil pentru imposibilitatea utilizatorilor de a accesa site-ul.

4.4 Daune indirecte

Eseuribac.ro nu este răspunzător față de dumneavoastră sau oricare terță parte pentru daune indirecte sau de consecință ca pierderi de date, profit, venituri, modul în care acestea ar putea fi cauzate (indiferent dacă sunt cauzate din neglijență sau încălcarea prezentului acord), chiar dacă astfel de pierderi sau daune au fost previzibile sau administratorilor Eseuribac.ro le-a fost adus la cunoștință de posibilitatea existenței lor.

4.5 Forță majoră

Eseuribac.ro nu este responsabil pentru eșecul de a respecta obligațiile în conformitate cu prezentul acord ce se datorează unor factori externi pe care nu îi putem controla sau pe care nu i-am putut anticipa.

4.6 Reclamații

Dacă doriți să depuneți o plângere, vă rugăm contactați: contact@eseuribac.ro.

10. Versiuni

10.1 Aceasta este versiunea 1 a Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului Eseuribac.ro, actualizată în 13 Mai 2020.