Documentație -> - -> - -> Despre noi

Despre noi

Eseuribac.ro este o platformă menită să îi ajute pe levii de liceu să își pregătească temele, precum și să studieze pentru teste și examene, dar nu vrem să ne limităm doar la asta…

Ne propunem să aducem în atenția publicului și materiale care nu fac parte din programa școlară, materiale care credem că îi vor ajuta pe viitor.

,,Misiunea,, noastră este să creăm materiale cât mai interactive pentru elevi, cu scopul de a îi ajuta în procesul de învățare.

La ce ne referim când zicem ,, material interactive,,?

Prin materiale interactive, noi înțelegem predarea unui anumit subiect într-un timp cât mai scurt, care să nu provoace somnolentă și la urmă să rămâneți cu câteva idei.Noi vrem să facem acest lucru prin intermediul VIDEOCLIPURILOR, EXERCIȚIILOR ONLINE, PODCAST-URILOR și multor altor metode de livrare a conținutului.

FORUM

Pe această platformă vrem să vă punem la dispoziție și un forum. Scopul acestui forum este să vă punem în legătură directă unul cu celălalt pentru a vă ajuta între voi în procesul de învățare, dar și cu profesori și psihologi, care să vă ghideze și să dea sfaturi . Tot aici puteți să postați tot ceea ce creați pentru scoală și nu numai : eseuri, compuneri, desene, schițe, etc.

ISTORIC

Eseuribac.ro a început în anul 2019 din dorință de a creea ceva diferit . Din dorință de a ajuta elevii în procesul de învățare folosind mediul online, și insrumentele pe care le pune la dispoziție.